Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els albercocs en daus de 8 x 8 mm. En una paella calenta amb una cullerada de mantega, afegiu-hi els albercocs amb una cullerada de sucre. Salteu-ho 3 min i traieu-ho del foc.
  2. Tritureu el pa de mel amb el sucre i la mantega fosa però no calenta (si no teniu pa de mel, substituïu-lo per pa de pessic i espècies).
  3. En una cassola poseu la mel i deixeu-ho colorar. Afegiu-hi el vinagre. Reduïu-ho a la meitat i afegiu-hi el brou, sal i pebre. Coeu-ho 5 min.
  4. Daureu el filet de porc salpebrat en una paella amb poc oli.
  5. Feu una infusió amb el brou de pollastre i l‘espígol. Refredeu-ho i emulsioneu amb batedora el brou i el rovell per fer una escuma persistent.
  6. En un plat poseu una banda d’albercocs i afegiu-hi al damunt els crumbles de pa de mel. Gratineu-ho per donar-li color. Al costat, disposeu talls de filet. Regueu-ho amb la salsa i acabeu-ho amb l’escuma d’espígol.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: