Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les flors: talleu a rodelles quatre patates netes amb pell. Fregiu-les uns instants i refredeu-les amb aigua gelada. Escorreu-les i reserveu-les. 
  2. Emboliqueu les quatre patates restants amb paper de plata i escaliveu-les al forn. Peleu-les i passeu-les pel passapuré. 
  3. Bulliu la nata i desfeu-hi el parmesà. Barregeu-ho amb el puré i rectifiqueu-ho de sal i pebre. 
  4. A sobre d’un paper sulfurat, munteu vuit cercles de patata amb les rodelles i poseu-hi al mig una cullerada de puré. Cobriu-ho fent un ravioli amb la resta de rodelles. Feu-ho coure al forn 10 min a 180 ºC. 
  5. Per al suc: en una mica d’oli sofregiu l’all, i abans que agafi color afegiu-hi el julivert i l’orenga. Afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho confitar 10 min. Mulleu-ho amb fumet i reduïu-ho a la meitat. Coleu-ho i lligueu-ho amb mantega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. 
  6. Escaldeu en aigua bullent lés múrgoles uns 10 min. Poseu-les a confitar 2 min a 70 ºC amb oli d’all (barregeu oli, alls, romaní, farigola i sal i deixeu-ho confitar 30 min a 70 ºC). 
  7. Coeu els escamarlans a la planxa.
  8. Sobre dues flors de patata poseu-hi escamarlans i bolets. Afegiu-hi la salsa, pebre, ceba, tomàquet i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto