Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'esponja: barregeu tots els ingredients en un bol i pasteu-ho (és una massa tova fàcil de pastar). Deixeu-la tapada amb un plàstic, 1 h o 1 h 30 min.
  2. Per a la massa final: pasteu tots els ingredients en un bol, 3 min, i deixeu-ho reposar a temperatura ambient 30 min.
  3. Després del repòs, feu alguns plecs a la massa sobre si mateixa, veureu que la textura ha canviat i ja pràcticament la té de massa ben formada. Torneu a deixar-la reposar, tapada, 10 min.
  4. Plegueu-la suaument sobre si mateixa i deixeu-la reposar 1 h o 1 h 30 min, fins que el volum inicial s’hagi doblat.
  5. Dividiu la massa en peces de 200 o 400 g, depenent dels motlles. Ompliu-los amb la massa i deixeu-la fermentar fins que dobli el volum, 1 h. 
  6. Per a la salmorra: en un recipient o un biberó, barregeu una part d'oli, tres parts d'aigua i sal.
  7. Regueu la 'focaccia' amb salmorra i aneu clavant-hi els dits perquè ompli els forats. Afegiu-hi tomàquets variats i romaní o alguna altra herba.
  8. Enforneu-la a 240 ºC, 12-15 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto