Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'esponja: barregeu tots els ingredients en un bol i pasteu-ho (és una massa tova fàcil de pastar). Deixeu-la tapada amb un plàstic, 1 h o 1 h 30 min.
  2. Per a la massa final: pasteu tots els ingredients en un bol, 3 min, i deixeu-ho reposar a temperatura ambient 30 min.
  3. Després del repòs, feu alguns plecs a la massa sobre si mateixa, veureu que la textura ha canviat i ja pràcticament la té de massa ben formada. Torneu a deixar-la reposar, tapada, 10 min.
  4. Plegueu-la suaument sobre si mateixa i deixeu-la reposar 1 h o 1 h 30 min, fins que el volum inicial s’hagi doblat.
  5. Dividiu la massa en peces de 200 o 400 g, depenent dels motlles. Ompliu-los amb la massa i deixeu-la fermentar fins que dobli el volum, 1 h. 
  6. Per a la salmorra: en un recipient o un biberó, barregeu una part d'oli, tres parts d'aigua i sal.
  7. Regueu la 'focaccia' amb salmorra i aneu clavant-hi els dits perquè ompli els forats. Afegiu-hi tomàquets variats i romaní o alguna altra herba.
  8. Enforneu-la a 240 ºC, 12-15 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: