Troba la teva recepta

Preparació

  1. Obriu el fetge i traieu-ne tots els nervis i venes amb un ganivet de punta o unes tisores.
  2. Poseu el fetge sobre film transparent i empolseu-lo amb el sucre, la sal i el pebre. Regueu-lo amb el porto i el brandi i tanqueu el fetge amb el film.
  3. Formeu un rotlle ben embolicat amb el film transparent i procureu que no quedin bombolles d'aire. Deixeu-ho en maceració un mínim de 4 h a la nevera (si poden ser 8 h, millor).
  4. Un cop passat aquest temps, emboliqueu-ho amb una segona capa de film transparent, prement-ho molt bé i procurant que quedi ben tancat pels extrems. Poseu-ho dins del recipient Varoma i reserveu-ho.
  5. Poseu l'aigua al vas, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  6. Quan acabi el temps programat, obriu la tapa cap al costat oposat a vosaltres vigilant de no cremar-vos. Doneu la volta al foie i torneu a programar 7 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  7. Traieu-ho del recipient Varoma amb compte, ja que el greix estarà líquid (se solidifica en refredar-se), i cobriu-ho amb gel per aturar la cocció.
  8. Deixeu-ho reposar 24 h en el frigorífic abans de consumir-ho.
  9. Serviu-ho amb melmelada de fruita vermella o amb salsa de pedro ximenes.

Més receptes amb Carn

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto