Troba la teva recepta

Preparació

  1. Obriu el fetge i traieu-ne tots els nervis i venes amb un ganivet de punta o unes tisores.
  2. Poseu el fetge sobre film transparent i empolseu-lo amb el sucre, la sal i el pebre. Regueu-lo amb el porto i el brandi i tanqueu el fetge amb el film.
  3. Formeu un rotlle ben embolicat amb el film transparent i procureu que no quedin bombolles d'aire. Deixeu-ho en maceració un mínim de 4 h a la nevera (si poden ser 8 h, millor).
  4. Un cop passat aquest temps, emboliqueu-ho amb una segona capa de film transparent, prement-ho molt bé i procurant que quedi ben tancat pels extrems. Poseu-ho dins del recipient Varoma i reserveu-ho.
  5. Poseu l'aigua al vas, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  6. Quan acabi el temps programat, obriu la tapa cap al costat oposat a vosaltres vigilant de no cremar-vos. Doneu la volta al foie i torneu a programar 7 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  7. Traieu-ho del recipient Varoma amb compte, ja que el greix estarà líquid (se solidifica en refredar-se), i cobriu-ho amb gel per aturar la cocció.
  8. Deixeu-ho reposar 24 h en el frigorífic abans de consumir-ho.
  9. Serviu-ho amb melmelada de fruita vermella o amb salsa de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto