Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El fetge és un producte delicat; per tant, procureu que estigui el mínim de temps possible fora de la nevera. Manipuleu-lo amb guants per treure-li les venes principals. Condimenteu-lo de manera uniforme amb la sal, el pebre i el sucre.
  2. Feu-ne rotlles amb paper film. Deixeu-los marinar unes hores.
  3. Coeu els rotlles al vapor a 70 ºC, fins que el cor arribi a 40 ºC. Atureu la cocció amb aigua gelada i reserveu-los. Una altra manera de coure el foie-gras a casa, una vegada ha marinat, és saltar-lo ràpidament en una paella i posar-lo en un motlle prèviament folrat amb film. Poseu-hi un pes perquè quedi ben pressionat i deixeu-lo refredar.
  4. Munteu el plat amb uns tallets de pernil d’ànec i talls de foie-gras semicuit amb escames de sal. Acompanyeu-ho amb la melmelada que més us agradi i torradetes.
  5. El foie-gras semicuit que us sobri, el podeu tapar amb el mateix film i paper d’alumini, per evitar que s’oxici, tant per l’oxigen com per la llum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: