Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les ametlles 48 h en remull, canviant-los l’aigua cada 6 h. Peleu-les.
  2. En aigua tèbia, desfeu la pols de la càpsula de probiòtic.
  3. En una batedora, poseu les ametlles i l’aigua amb el probiòtic i tritureu-ho fins a obtenir una crema espessa.
  4. En una escorredora, col·loqueu una gasa i, a l’interior, la crema d’ametlles; cobriu-la amb la gasa. Poseu-hi un plat a sobre i un pes perquè tregui l’aigua. Deixeu-ho fermentar 14-16 h.
  5. Traieu la gasa i poseu-ho en un plat. 
  6. Poseu-ho en els motlles sense fons i reserveu-ho a la nevera.
  7. Per a la crema de pebrot: renteu el pebrot i traieu-ne la grana.
  8. En una batedora, poseu el pebrot, l’oli, sal, els anacards i el chimichurri, i tritureu-ho fins a obtenir una crema.
  9. Presenteu els formatges desemmotllats amb la crema de pebrot.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: