Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn de vedella i passeu-la per farina, eliminant-ne l’excés. Fregiu-la amb oli d’oliva i reserveu-la.
  2. Peleu la ceba, piqueu-la i sofregiu-la a la mateixa paella on heu fet la carn. Després d’uns 8-10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat i continueu la cocció 5 min més.
  3. Mulleu-ho amb el vi ranci i, un minut després, amb part del brou. Poseu-ho en una cassola, juntament amb la carn, la ceba tallada, el llorer i la resta del brou, tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, 1 h.
  4. Quan faltin 20 min per al final, afegiu-hi els bolets, nets i trossejats.
  5. Feu una picada en un morter, amb els alls, el pa fregit, la fruita seca i una mica del brou de cocció. A poc a poc, afegiu la picada a la preparació anterior, fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Serviu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto