Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els bolets en remull, 2 h.
  2. Salpebreu la carn, enfarineu-la i fregiu-la en una cassola amb oli. Reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, prepareu un sofregit concentrat amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi la carn, flamegeu-la amb el conyac i, seguidament, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir.
  4. Cobriu-ho amb aigua i que cogui a foc lent fins que la carn estigui tendra.
  5. Escorreu els bolets, salteu-los una mica a la paella i afegiu-los a la cassola.
  6. Quan faltin 10 min per acabar la cocció, afegiu-hi la picada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: