Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu els bolets en remull, 2 h.
  2. Salpebreu la carn, enfarineu-la i fregiu-la en una cassola amb oli. Reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, prepareu un sofregit concentrat amb la ceba i el tomàquet. Afegiu-hi la carn, flamegeu-la amb el conyac i, seguidament, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir.
  4. Cobriu-ho amb aigua i que cogui a foc lent fins que la carn estigui tendra.
  5. Escorreu els bolets, salteu-los una mica a la paella i afegiu-los a la cassola.
  6. Quan faltin 10 min per acabar la cocció, afegiu-hi la picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto