Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salteu molt lleugerament els rovellons i reserveu-los.
  2. Esteneu les cuixes desossades, salpebreu-les, afegiu-hi els rovellons, enrotlleu-ho tot i lligueu-ho.
  3. En una cassola amb una mica d’oli i l’oli de saltar els bolets, enrossiu ben bé les cuixes lligades. Quan estiguin daurades, afegiu-hi la ceba, el porro, la pastanaga (tot tallat a daus) i les herbes aromàtiques.
  4. Daureu-ho una mica, afegiu-hi el tomàquet tallat a daus, els alls tallats ben petits i poseu-ho al forn. Deixeu-ho coure aproximadament 30 min o fins que quedi al vostre gust. 
  5. Tot seguit, passeu la salsa pel colador xinès, torneu-la a posar a la cassola i afegiu-hi les múrgoles.
  6. Doneu-hi unes quantes voltes i ja estarà̀ llest.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: