Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la mel, la salsa de soja, l'all i el gingebre ratllat. Separeu un terç d'aquesta mescla en una bossa de plàstic amb tancament hermètic i poseu-hi les gambes crues. Tanqueu la bossa i reserveu la resta de la salsa a temperatura ambient.
  2. Amb les mans, assegureu-vos que les gambes queden ben impregnades de líquid i guardeu la bossa a la nevera, una hora.
  3. Netegeu bé el bròquil i separeu-lo en branquetes.
  4. Escalfeu la paella i afegiu-hi tres cullerades de la salsa reservada. Deixeu que s'esclafi i poseu-hi el bròquil. Coeu-lo 10 min i retireu la paella del foc. Traieu el bròquil de la paella i reserveu-lo.
  5. En una altra paella, salteu les gambes marinades, 1 minut per cada costat, fins que estiguin daurades. Retireu-les amb unes pinces i suqueu-les un moment a la salsa de la paella on heu saltat el bròquil. Reserveu-les en un plat.
  6. Torreu les nous a la mateixa paella on heu cuit les gambes. Afegiu-hi el bròquil, les gambes i la resta de la salsa, i remeneu-ho bé perquè s'impregni tot. Coeu-ho 5 minuts i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto