Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la mel, la salsa de soja, l'all i el gingebre ratllat. Separeu un terç d'aquesta mescla en una bossa de plàstic amb tancament hermètic i poseu-hi les gambes crues. Tanqueu la bossa i reserveu la resta de la salsa a temperatura ambient.
  2. Amb les mans, assegureu-vos que les gambes queden ben impregnades de líquid i guardeu la bossa a la nevera, una hora.
  3. Netegeu bé el bròquil i separeu-lo en branquetes.
  4. Escalfeu la paella i afegiu-hi tres cullerades de la salsa reservada. Deixeu que s'esclafi i poseu-hi el bròquil. Coeu-lo 10 min i retireu la paella del foc. Traieu el bròquil de la paella i reserveu-lo.
  5. En una altra paella, salteu les gambes marinades, 1 minut per cada costat, fins que estiguin daurades. Retireu-les amb unes pinces i suqueu-les un moment a la salsa de la paella on heu saltat el bròquil. Reserveu-les en un plat.
  6. Torreu les nous a la mateixa paella on heu cuit les gambes. Afegiu-hi el bròquil, les gambes i la resta de la salsa, i remeneu-ho bé perquè s'impregni tot. Coeu-ho 5 minuts i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

30 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

31 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

31 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto