Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Espinyoleu les cireres. Si no teniu un estri especial per fer-ho o no us atreviu a espinyolar-les amb el ganivet, demaneu ajuda a un adult.
  2. Un cop espinyolades, poseu-les en un vas de batedora, amb els tomàquets i l’aigua.
  3. Tritureu-ho tot bé, mentre hi aneu posant oli d’oliva. Heu d’abocar l’oli molt a poc a poc, perquè es vagi emulsionant. Si cal, demaneu ajuda a un adult perquè faci anar el túrmix o perquè vagi afegint oli a la barreja. Poseu-hi també una mica de sal.
  4. Talleu les llesques de pa a daus. Demaneu ajuda a un adult per torrar els dauets al forn o per passar-los per una paella.
  5. Ja només us queda servir el gaspatxo, acompanyat del pa torrat. 

El consell

Hi ha un estri especial, molt fàcil de fer servir, que va la mar de bé per espinyolar les cireres. Si a casa us agrada molt aquesta fruita, val la pena comprar-ne un. Us facilitarà molt la feina a l’hora de preparar receptes amb cireres. I, als més petits, els ajudarà a menjar cireres sense por d’ennuegar-se.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto