Troba la teva recepta

Preparació

Per al gaspatxo: barregeu tots els ingredients del gaspatxo menys l’oli, i deixeu-los reposar 1 h. Passeu-ho pel túrmix fins que quedi ben fi, rectifiqueu-ho de sal i poseu-ho a la nevera. A l’últim moment, i amb l’ajuda d’un túrmix, lligueu-ho amb uns 50 ml d’oli. Per als cilindres: passeu per la Thermomix (o túrmix) la terrina de fetge i l’aigua de Vichy fins que quedi una mussolina molt fina, rectifiqueu-la de sal i pebre i estireu-la damunt d’un film de plàstic. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho amb una mica d’adhesiu i deixeu-ho refredar. Muntatge: fregiu a la paella el brioix fet a daus. En un plat, repartiu el gaspatxo ben fred, incorporeu-hi uns daus de mango i maduixots. Traieu el plàstic dels cilindres i col·loqueu-los amb l’amanida, ratlleu-hi llima pel damunt i acabeu-ho amb els daus de brioix i la mizuna.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto