Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells amb el sucre en un bol fins que aquest quedi dissolt i integrat en la barreja
  2. Escalfeu d'altra banda la llet i quan arribi als 45ºC de temperatura, afegiu-hi la barreja anterior. Remeneu-ho bé sobre el foc fins que espesseixi
  3. Amb la barreja ben homogènia, aparteu-la del foc per abocar-hi l'oli. Barregeu-ho fins dissoldre-ho. Afegiu-hi la mel i torneu-ho a barrejar.
  4. Dipositeu-ho en un altre bol i deixeu-ho refredar.
  5. Congeleu la crema un cop freda durant un mínim de 5 hores. És important remoure la crema congelada cada hora per evitar cristalls de gel i garantir la cremositat del gelat resultant.
  6. Deixeu-ho temperar abans de servir-lo amb un bon "amaniment" de crema balsàmica de Mòdena i una mica de sucre, tots dos a manera de contrast i de decoració.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: