Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu els rovells amb el sucre en un bol fins que aquest quedi dissolt i integrat en la barreja
  2. Escalfeu d'altra banda la llet i quan arribi als 45ºC de temperatura, afegiu-hi la barreja anterior. Remeneu-ho bé sobre el foc fins que espesseixi
  3. Amb la barreja ben homogènia, aparteu-la del foc per abocar-hi l'oli. Barregeu-ho fins dissoldre-ho. Afegiu-hi la mel i torneu-ho a barrejar.
  4. Dipositeu-ho en un altre bol i deixeu-ho refredar.
  5. Congeleu la crema un cop freda durant un mínim de 5 hores. És important remoure la crema congelada cada hora per evitar cristalls de gel i garantir la cremositat del gelat resultant.
  6. Deixeu-ho temperar abans de servir-lo amb un bon "amaniment" de crema balsàmica de Mòdena i una mica de sucre, tots dos a manera de contrast i de decoració.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto