Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells amb el sucre en un bol fins que aquest quedi dissolt i integrat en la barreja
  2. Escalfeu d'altra banda la llet i quan arribi als 45ºC de temperatura, afegiu-hi la barreja anterior. Remeneu-ho bé sobre el foc fins que espesseixi
  3. Amb la barreja ben homogènia, aparteu-la del foc per abocar-hi l'oli. Barregeu-ho fins dissoldre-ho. Afegiu-hi la mel i torneu-ho a barrejar.
  4. Dipositeu-ho en un altre bol i deixeu-ho refredar.
  5. Congeleu la crema un cop freda durant un mínim de 5 hores. És important remoure la crema congelada cada hora per evitar cristalls de gel i garantir la cremositat del gelat resultant.
  6. Deixeu-ho temperar abans de servir-lo amb un bon "amaniment" de crema balsàmica de Mòdena i una mica de sucre, tots dos a manera de contrast i de decoració.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: