Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bateu els rovells amb el sucre en un bol fins que aquest quedi dissolt i integrat en la barreja
  2. Escalfeu d'altra banda la llet i quan arribi als 45ºC de temperatura, afegiu-hi la barreja anterior. Remeneu-ho bé sobre el foc fins que espesseixi
  3. Amb la barreja ben homogènia, aparteu-la del foc per abocar-hi l'oli. Barregeu-ho fins dissoldre-ho. Afegiu-hi la mel i torneu-ho a barrejar.
  4. Dipositeu-ho en un altre bol i deixeu-ho refredar.
  5. Congeleu la crema un cop freda durant un mínim de 5 hores. És important remoure la crema congelada cada hora per evitar cristalls de gel i garantir la cremositat del gelat resultant.
  6. Deixeu-ho temperar abans de servir-lo amb un bon "amaniment" de crema balsàmica de Mòdena i una mica de sucre, tots dos a manera de contrast i de decoració.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto