Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots i talleu-los a trossos. Poseu-los en plats sopers de servir.
  2. Poseu els rovells en un bol al bany maria juntament amb el sucre i 50 g de vi ranci. Munteu-los amb unes varetes fins que doblin el volum.
  3. Poseu una bola de gelat damunt dels maduixots (opcional).
  4. Incorporeu-hi la resta de vi ranci i repartiu la crema sabaiona damunt dels maduixots. Gratineu-ho al forn i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: