Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el xili serrano, la ceba i el coriandre.
  2. Obriu per la meitat l’alvocat, traieu-ne la polpa i trenqueu-la una mica en un molcajete (morter mexicà).
  3. Barregeu-ho amb la resta d’ingredients amb la mà del molcajete i aneu-ho trinxant, sempre amb el pinyol de l’alvocat pel mig, fins a obtenir una semipasta que no perdi la textura original de l’alvocat.
  4. Rectifiqueu-ne el punt de sal i reserveu-ho amb el pinyol fins al moment de servir-ho (així no s’ennegrirà la polpa).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto