Preparació
Preparació
- En aquest cas, només ens interessen les cuixetes de la guatlla, que es couen molt ràpidament i són molt divertides de menjar. Les heu de transformar en una piruleta (si ho voleu fer, si no també són bones!). Per fer-ho, heu de repelar la part de la pota i unir-ho tot a la base. Lligueu-ho amb la pell de la guatlla mateix.
- Per al puré de cigrons: es tracta de triturar els cigrons amb l’oli, la sal, el pebre i l’aigua. Reserveu-ho. Si voleu posar el puré calent al plat, simplement l’escalfeu un moment al microones.
- Escalfeu el forn a 180 ºC.
- Feu una salsa barrejant l’oli, la soja i la mel. Submergiu les cuixes en aquesta barreja i les suqueu en ametlla granet crua.
- Coeu-ho al forn 15 min.
- Quan les cuixetes estiguin a punt, traieu-les del forn amb l’ajuda d’un adult. Serviu-les sobre el puré de cigrons i ho acabeu amb una mica de sèsam torrat.
El consell
El puré de cigrons queda molt bé si hi afegiu una miqueta d’all.