Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. En aquest cas, només ens interessen les cuixetes de la guatlla, que es couen molt ràpidament i són molt divertides de menjar. Les heu de transformar en una piruleta (si ho voleu fer, si no també són bones!). Per fer-ho, heu de repelar la part de la pota i unir-ho tot a la base. Lligueu-ho amb la pell de la guatlla mateix.
  2. Per al puré de cigrons: es tracta de triturar els cigrons amb l’oli, la sal, el pebre i l’aigua. Reserveu-ho. Si voleu posar el puré calent al plat, simplement l’escalfeu un moment al microones.
  3. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  4. Feu una salsa barrejant l’oli, la soja i la mel. Submergiu les cuixes en aquesta barreja i les suqueu en ametlla granet crua.
  5. Coeu-ho al forn 15 min.
  6. Quan les cuixetes estiguin a punt, traieu-les del forn amb l’ajuda d’un adult. Serviu-les sobre el puré de cigrons i ho acabeu amb una mica de sèsam torrat.

El consell

El puré de cigrons queda molt bé si hi afegiu una miqueta d’all.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto