Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu dues de les pomes i talleu-les a daus d’1 cm. Barregeu els daus de poma, la tòfona picada, les prunes i els grans de raïm i poseu-ho dins de les guatlles.
  2. Poseu les guatlles al forn amb la tercera poma, pelada i tallada a quarts, 25 min, a 200 ºC.
  3. Quan estiguin rostides, traiu-les de la safata.
  4. Poseu el got de vi negre a la safata, lligueu els sucs despresos i reserveu la salsa per acompanyar les aus.
  5. Feu coure les verdures tendres per acompanyar el plat.
  6. Serviu una guatlla per ració, uns quarts de poma rostida i un grapat de verduretes, i acabeu-ho cobrint les aus amb una cullerada de salsa.

CONSELL
Podeu lligar les verduretes formant farcells i presentar les guatlles d’una manera més elegant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto