Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu les hamburgueses a foc fort per cada banda i després acabeu de cuinar-les a foc lent.
  2. Ratlleu el formatge Reixagó i talleu els tomàquets secs en oli a daus.
  3. Per a la salsa: aboqueu i tritureu tots els ingredients en el vas d'una batedora elèctrica i emulsioneu-ho amb l'oli. Reserveu-ho en una mànega o en un biberó de cuina.
  4. Marqueu el pa a foc fort.
  5. Unteu el pa amb la crema d'ametlla.
  6. Barregeu el coriandre amb cullerades d'escarola de cabell d'àngel.
  7. Munteu l'hamburguesa: pa untat, hamburguesa, salsa, fulles d'escarola i pa.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: