Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola al foc, afegiu-hi l’oli de sèsam. Quan estigui calent, poseu-hi els alls, picats; el gingebre, ratllat; el xili de Jalapa, picat, i les cebes, picades. Salteu-ho 1 min.
  2. Incorporeu-hi el brou de pollastre i la carbassa, pelada i tallada a daus. Bulliu-ho 20 min, fins que la carbassa quedi tendra, remenant-ho de tant en tant.
  3. Poseu la meitat del contingut de la cassola en un vas de batedora i tritureu-ho fins que quedi ben suau. Torneu-ho a posar a la cassola.
  4. Afegiu-hi la mantega de cacauet, la salsa de soja, la salsa de peix i la llet de coco i remeneu-ho bé. Talleu les branques del bròquil, descartant-ne les tiges, i afegiu-les a la sopa.
  5. Deixeu-ho coure 10 min.
  6. En un cassó a part, coeu els fideus d’arròs seguint les instruccions del paquet.
  7. Quan el bròquil estigui tendre, retireu la cassola del foc i incorporeu-hi les fulles de coriandre i de menta, picades.
  8. Per als cigrons cruixents: escalfeu el forn a 220 ºC. Escorreu bé els cigrons i poseu-los sobre un drap de cuina, perquè quedin ben secs.
  9. Poseu els cigrons en un bol i afegiu-hi l’oli d’oliva, la canyella, el sucre morè i una mica de sal i pebre. Remeneu-ho bé, perquè els cigrons s’impregnin, i poseu-los en una safata de forn, sobre paper de forn.
  10. Coeu els cigrons 20 min. Remeneu-los amb una cullera i coeu-los 20 min més, fins que quedin de color torrat i estiguin cruixents.
  11. Obriu la magrana i traieu-ne els grans. Incorporeu a la sopa els fideus, els cigrons cruixents i els grans de magrana. Remeneu-ho bé i serviu la sopa ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto