Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola al foc, afegiu-hi l’oli de sèsam. Quan estigui calent, poseu-hi els alls, picats; el gingebre, ratllat; el xili de Jalapa, picat, i les cebes, picades. Salteu-ho 1 min.
  2. Incorporeu-hi el brou de pollastre i la carbassa, pelada i tallada a daus. Bulliu-ho 20 min, fins que la carbassa quedi tendra, remenant-ho de tant en tant.
  3. Poseu la meitat del contingut de la cassola en un vas de batedora i tritureu-ho fins que quedi ben suau. Torneu-ho a posar a la cassola.
  4. Afegiu-hi la mantega de cacauet, la salsa de soja, la salsa de peix i la llet de coco i remeneu-ho bé. Talleu les branques del bròquil, descartant-ne les tiges, i afegiu-les a la sopa.
  5. Deixeu-ho coure 10 min.
  6. En un cassó a part, coeu els fideus d’arròs seguint les instruccions del paquet.
  7. Quan el bròquil estigui tendre, retireu la cassola del foc i incorporeu-hi les fulles de coriandre i de menta, picades.
  8. Per als cigrons cruixents: escalfeu el forn a 220 ºC. Escorreu bé els cigrons i poseu-los sobre un drap de cuina, perquè quedin ben secs.
  9. Poseu els cigrons en un bol i afegiu-hi l’oli d’oliva, la canyella, el sucre morè i una mica de sal i pebre. Remeneu-ho bé, perquè els cigrons s’impregnin, i poseu-los en una safata de forn, sobre paper de forn.
  10. Coeu els cigrons 20 min. Remeneu-los amb una cullera i coeu-los 20 min més, fins que quedin de color torrat i estiguin cruixents.
  11. Obriu la magrana i traieu-ne els grans. Incorporeu a la sopa els fideus, els cigrons cruixents i els grans de magrana. Remeneu-ho bé i serviu la sopa ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto