Preparació
- En una cassola al foc, afegiu-hi l’oli de sèsam. Quan estigui calent, poseu-hi els alls, picats; el gingebre, ratllat; el xili de Jalapa, picat, i les cebes, picades. Salteu-ho 1 min.
- Incorporeu-hi el brou de pollastre i la carbassa, pelada i tallada a daus. Bulliu-ho 20 min, fins que la carbassa quedi tendra, remenant-ho de tant en tant.
- Poseu la meitat del contingut de la cassola en un vas de batedora i tritureu-ho fins que quedi ben suau. Torneu-ho a posar a la cassola.
- Afegiu-hi la mantega de cacauet, la salsa de soja, la salsa de peix i la llet de coco i remeneu-ho bé. Talleu les branques del bròquil, descartant-ne les tiges, i afegiu-les a la sopa.
- Deixeu-ho coure 10 min.
- En un cassó a part, coeu els fideus d’arròs seguint les instruccions del paquet.
- Quan el bròquil estigui tendre, retireu la cassola del foc i incorporeu-hi les fulles de coriandre i de menta, picades.
- Per als cigrons cruixents: escalfeu el forn a 220 ºC. Escorreu bé els cigrons i poseu-los sobre un drap de cuina, perquè quedin ben secs.
- Poseu els cigrons en un bol i afegiu-hi l’oli d’oliva, la canyella, el sucre morè i una mica de sal i pebre. Remeneu-ho bé, perquè els cigrons s’impregnin, i poseu-los en una safata de forn, sobre paper de forn.
- Coeu els cigrons 20 min. Remeneu-los amb una cullera i coeu-los 20 min més, fins que quedin de color torrat i estiguin cruixents.
- Obriu la magrana i traieu-ne els grans. Incorporeu a la sopa els fideus, els cigrons cruixents i els grans de magrana. Remeneu-ho bé i serviu la sopa ben calenta.