Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola, poseu-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Talleu el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posareu sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Feu un tall a les castanyes i poseu-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procureu pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Aboqueu un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tireu-hi les castanyes i cobriu-ho d’aigua. Deixeu que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apagueu el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto