Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pilota: esmicoleu la botifarra sense la pell. Remulleu el pa amb la llet i escorreu-lo. Piqueu l’all i el julivert i barregeu-ho amb la botifarra, la molla de pa i l’ou. Poseu-ho en cilindres i coeu-ho al vapor durant 20 min. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  2. Peleu les nyàmeres i bulliu-les amb aigua i sal. Escorreu-ho i tritureu-ho incorporant-hi quatre cullerades d’oli, que quedi un puré més fi.
  3. Muntatge: saleu el llobarro i coeu-lo en una paella sense oli pel costat de la pell. Quan porti 1 min, afegiu-hi l’oli. Deixeu-lo 1 min més i gireu-lo, deixeu-lo encara 1 min més, i si cal, acabeu-ho de coure al forn. En una altra paella, poseu-hi un raig d’oli i marqueu la pilota pels dos costats. En un plat col·loqueu la pilota juntament amb la crema de nyàmera i, al costat, el llobarro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto