Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de pèsols: piqueu la ceba, el porro i els alls, sofregiu-los i, quan siguin transparents, incorporeu-hi els pèsols i cuineu-ho tot uns minuts. Salpebreu-ho. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi el brou, i feu-ho coure 10 min, tapat, a foc mitjà.

  2. Tritureu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi la mantega. Reserveu-ho.

  3. Saleu el llobarro i feu-lo coure en una paella, començant pel costat de la pell, uns 4 min. Gireu-lo i acabeu-lo de coure.

  4. Mentre es fa el llobarro, cuineu uns xips de trompeta de la mort fregint-les amb oli ben calent.

  5. Serviu el llobarro acompanyat del puré de pèsols, els xips de trompeta de la mort i uns germinats de remolatxa.

  6. Serviu-ho a temperatura ambient i decorat amb una mica de pebre vermell, julivert o porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto