Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al puré de pèsols: piqueu la ceba, el porro i els alls, sofregiu-los i, quan siguin transparents, incorporeu-hi els pèsols i cuineu-ho tot uns minuts. Salpebreu-ho. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi el brou, i feu-ho coure 10 min, tapat, a foc mitjà.

  2. Tritureu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi la mantega. Reserveu-ho.

  3. Saleu el llobarro i feu-lo coure en una paella, començant pel costat de la pell, uns 4 min. Gireu-lo i acabeu-lo de coure.

  4. Mentre es fa el llobarro, cuineu uns xips de trompeta de la mort fregint-les amb oli ben calent.

  5. Serviu el llobarro acompanyat del puré de pèsols, els xips de trompeta de la mort i uns germinats de remolatxa.

  6. Serviu-ho a temperatura ambient i decorat amb una mica de pebre vermell, julivert o porradell.

Més receptes amb Peix i marisc

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto