Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, assequeu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
  2. Torreu les llavors de coriandre a foc mitjà 3-5 min. Piqueu-les en el morter, esteneu-les per sobre del bacallà, i després empolseu-ho amb el pebre verd.
  3. Poseu el bacallà al forn (preescalfat a 160 ºC) en una safata untada amb oli, 20 min.
  4. Mentrestant, poseu la nata líquida, la pell de llima i les fulles de coriandre en una cassola, a foc lent, i deixeu que la salsa redueixi a la meitat.
  5. Per servir-ho, col·loqueu una mica d'aquesta salsa a cada plat, els lloms de bacallà per sobre i acabeu-ho amb una culleradeta d'ous de lumpus.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto