Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, assequeu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
  2. Torreu les llavors de coriandre a foc mitjà 3-5 min. Piqueu-les en el morter, esteneu-les per sobre del bacallà, i després empolseu-ho amb el pebre verd.
  3. Poseu el bacallà al forn (preescalfat a 160 ºC) en una safata untada amb oli, 20 min.
  4. Mentrestant, poseu la nata líquida, la pell de llima i les fulles de coriandre en una cassola, a foc lent, i deixeu que la salsa redueixi a la meitat.
  5. Per servir-ho, col·loqueu una mica d'aquesta salsa a cada plat, els lloms de bacallà per sobre i acabeu-ho amb una culleradeta d'ous de lumpus.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto