Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les pastanagues.
  2. En una paella, salteu les pastanagues bullides amb el sucre morè per caramel·litzar-les. Foneu el formatge amb la mantega i un toc de moscatell. 
  3. Marqueu el llom salpebrat, i passat per la farina, i coeu-lo al forn durant uns minuts, mirant que quedi cruixent per fora i rosat per dins.
  4. Muntatge: Emplateu-ho posant la pastanaga al fons del plat i el llom al damunt. Tireu-hi la crema de formatge per sobre. 
  5. Decoreu-ho amb un cruixent de formatge: en una paella molt calenta, sense oli, enrossiu unes llesques ben fines de formatge. Amb una espàtula i amb cura, doneu-los la volta perquè es facin per l’altra banda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto