Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la sopa d’escopinyes: coeu amb l’oli les verdures tallades, sense que agafin color. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir 5 min. Coleu el brou. Escaldeu les escopinyes. Reserveu-les amb una mica de brou. 
  2. Feu espessir la resta amb una mica de pa integral (ha de quedar poc espès). 
  3. Per al puré de porrusalda: bulliu les verdures amb aigua, escorreu-les i passeu-les pel túrmix amb una mica del seu mateix brou i l’oli (ha de quedar poc espès). 
  4. Per al lluç: coeu els lluços nets dins la sopa d’escopinyes a 65 ºC entre 12 i 15 min. Ho heu de fer al forn, a 90 ºC (el centre del lluç ha d’estar a 55 ºC). Munteu el plat posant el puré a sota, el lluç al costat i la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto