Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa d’escopinyes: coeu amb l’oli les verdures tallades, sense que agafin color. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir 5 min. Coleu el brou. Escaldeu les escopinyes. Reserveu-les amb una mica de brou. 
  2. Feu espessir la resta amb una mica de pa integral (ha de quedar poc espès). 
  3. Per al puré de porrusalda: bulliu les verdures amb aigua, escorreu-les i passeu-les pel túrmix amb una mica del seu mateix brou i l’oli (ha de quedar poc espès). 
  4. Per al lluç: coeu els lluços nets dins la sopa d’escopinyes a 65 ºC entre 12 i 15 min. Ho heu de fer al forn, a 90 ºC (el centre del lluç ha d’estar a 55 ºC). Munteu el plat posant el puré a sota, el lluç al costat i la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto