Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa d’escopinyes: coeu amb l’oli les verdures tallades, sense que agafin color. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho bullir 5 min. Coleu el brou. Escaldeu les escopinyes. Reserveu-les amb una mica de brou. 
  2. Feu espessir la resta amb una mica de pa integral (ha de quedar poc espès). 
  3. Per al puré de porrusalda: bulliu les verdures amb aigua, escorreu-les i passeu-les pel túrmix amb una mica del seu mateix brou i l’oli (ha de quedar poc espès). 
  4. Per al lluç: coeu els lluços nets dins la sopa d’escopinyes a 65 ºC entre 12 i 15 min. Ho heu de fer al forn, a 90 ºC (el centre del lluç ha d’estar a 55 ºC). Munteu el plat posant el puré a sota, el lluç al costat i la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: