Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb una Thermomix, tritureu l'oli amb les herbes escaldades en aigua bullent, 3 min. Coleu-ho i refredeu-ho ràpidament amb el congelador en una placa ben fina, perquè no perdi el color verd brillant.
  2. Hidrateu el plàncton marí amb els 5 g d'aigua mineral fins a fer una barreja homogènia sense grumolls.
  3. Afegiu el plàncton hidratat al rovell pasteuritzat i incorporeu-hi l'oli verd ja fred en forma de fil, mentre ho tritureu amb el túrmix, fins aconseguir una emulsió. Afineu-ho de sal i pebre blanc i reserveu-ho en un biberó.
  4. Podeu aplicar la maionesa a peixos a la planxa, marisc bullit o entrepans amb productes marins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: