Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Encarregueu els panets a la vostra fleca el dia abans. Escaliveu els pebrots, peleu-los i confiteu-los amb la meitat del seu pes en sucre per fer-ne una melmelada. Ha de quedar lleugera. 
  2. Confiteu la ceba tallada a tires fines amb oli, sucre i vinagre fins que quedi ben estovada. 
  3. Talleu els panets pel mig i cobriu-los amb les fulles d’enciam. 
  4. Muntatge: passeu el fetge gras salpebrat per la paella i col·loqueu-lo sobre l’enciam. Afegiu-hi al damunt ceba caramel·litzada i tapeu el pa. Serviu-ho acompanyat amb un xarrup de Garnatxa, bastonets de patata fregits i les melmelades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: