Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a rodanxes una mica gruixudes i poseu-les ben planes (almenys us haurien de sortir unes dotze rodanxes). Poseu-hi una mica de sal pel damunt i deixeu-les 30 min, perquè treguin una mica l’amargor.
  2. Renteu-les i poseu-les en una safata de forn amb oli, sal i pebre negre, i coeu-les 10 min (han de quedar cuites, però encara una mica dures, perquè s’han d’acabar de coure).
  3. En una paella, salteu breument els espinacs amb oli i sal.
  4. Talleu els tomàquets cherry per la meitat.
  5. Traieu les albergínies del forn i, a sobre de cada rodanxa, poseu una mica d’espinacs cuits, tomàquets, una fulla d’alfàbrega i, per sobre, el formatge ratllat.
  6. Torneu la safata al forn i coeu-ho 15 min, fins que l’albergínia estigui cuita i el formatge fos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: