Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 210 ºC, netegeu els moniatos, emboliqueu-los amb paper d’alumini i coeu-los 1 h 30 min. Deixeu-los refredar fins que arribin a temperatura ambient. Com més freds estiguin, més fàcil serà manipular-los.
  2. Talleu-los per la meitat i feu-hi un forat amb una cullereta, sense arribar a la pela i procurant que no es trenquin. Reserveu la polpa que heu tret en un bol.
  3. Separeu la tripa de la botifarra i talleu-la a rodanxes no gaire gruixudes. Peleu la poma i talleu-la a cubs petits; reserveu-los en un recipient amb aigua i un raig de llimona, perquè no s’oxidin.
  4. Escalfeu una paella antiadherent a foc baix i poseu-hi la carn de la botifarra. Quan hagi canviat de textura i s’hagi desfet el greix, retireu-la del foc i poseu-hi els cubs de poma escorreguts i les nous, una mica esmicolades amb les mans. Barregeu-ho tot i afegiu-hi la polpa reservada. Mescleu-ho bé.
  5. Farciu els moniatos i poseu-los en una safata del forn amb un full de paper antiadherent. Cobriu-los amb formatge ratllat i gratineu-ho a 180 ºC, 10 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: