Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els peus de les múrgoles. Netegeu-les fins que no tinguin terra. Per aconseguir-ho, poseu-les dins d’un cubell d’aigua i remeneu-les fins que hàgiu tret tota la terra que tinguin. Després, traieu-les de l’aigua, no a l’inrevés. 
  2. En un cassó, poseu una mica d’oli i l’escalunya picada, que es vagi coent per agafar color. Afegiu-hi les múrgoles i tapeu-les, i deixeu-les coure fins que s’hagin begut una part de l’aigua i siguin cuites. Guardeu-les. 
  3. Traieu la part fibrosa dels espàrrecs. Bulliu-los 3 o 4 min i deixeu-los refredar. Després, talleu-los les puntes més llargues i els troncs a trossos petits. Salpebreu-los. 
  4. En una paella, salteu els espàrrecs amb unes gotes d’oli i afegiu-hi les múrgoles i la crema de llet, i deixeu-ho reduir una mica. Afegiu-hi una mica del suc de les múrgoles. Ha de quedar una crema lleugera (poca). 
  5. Feu coure la pasta de full 20 min a 180 ºC. Talleu-la longitudinalment i, en el moment de servir-ho, poseu-hi les múrgoles i els espàrrecs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto