Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els musclos.
  2. Peleu la ceba i talleu-la ben fina.
  3. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i afegiu-hi la ceba tendra, que es comenci a ofegar.
  4. Afegiu-hi el bitxo i remeneu-ho.
  5. Mulleu-ho amb la cervesa sense pasteuritzar i el vermut blanc. Deixeu-ho coure 4 min, que s’evapori l’alcohol.
  6. Salpebreu els musclos nets, afegiu-los a la cassola i tapeu-la. Deixeu-ho coure fins que els musclos s’obrin.
  7. Serviu-los ben calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: