Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el llamàntol 8 min i refredeu-lo. Peleu-li la cua. En una cassola al foc amb oli de gira-sol, poseu les carcasses aixafades. Deixeu que es daurin i afegiu-hi el vinagre. Quan es redueixi a la meitat, afegiu-hi el porto, i quan es redueixi de nou a la meitat, poseu-hi l’oli i deixeu la cassola a foc ben suau 30 min.
  2. Talleu 25 làmines de carbassó de 2 mm de gruix, poseu-les en una paella amb l’oli de vainilla tebi (l’haureu fet uns dies abans, col·locant dins l’oli una branca de vainilla) i deixeu-ho a foc suau 5 min.
  3. Amb el brou calent, però fora del foc, poseu-hi el melilot, deixeu-lo refredar i afegiu-hi el rovell. Emulsioneu-ho amb un triturador per muntar l’escuma.
  4. Feu una picada amb el tomàquet, 5 làmines de carbassó, les algues, el cebollí i els ous d’eriçons i amaniu-la amb la vinagreta de llamàntol.
  5. Munteu les ones de carbassó amb la picada i poseu-hi a sobre unes rodelles de llamàntol i una flor de carbassó. Regueu-ho amb la vinagreta i l’escuma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto