Troba la teva recepta

Preparació

  1. Coeu les patates pelades en aigua. A mitja cocció, afegiu-hi les xicoies rentades i sense el tronc. Deixeu-les-hi coure uns minuts i escorreu-les.
  2. En una paella amb oli d’oliva poseu l’all tallat i deixeu que es dauri. Retireu l’all i afegiu-hi les patates amb les xicoies. Trinxeu-ho amb una espàtula de fusta i deixeu-ho daurar. Poseu una paella al foc amb el sucre. Deixeu que es caramel·litzi i, quan quedi d’un color marró clar, afegiu-hi el vinagre, i deixeu que es redueixi a la meitat.
  3. En una cassola poseu els retalls de l’onglet (la pell i el nervi del mig) i salpebreu-los. Deixeu daurar la carn i afegiu-hi els ossos de les cireres i la cervesa. Reduïu-ho fins que en quedi una tercera part. Incorporeu-hi el suc de carn i la barreja de sucre amb vinagre. Coeu-ho durant uns 10 min i coleu-ho.
  4. Coeu l’onglet sencer en una paella amb una gota d’oli. Retireu la carn i salteu les cireres sense os, posant-hi pebre negre. Incorporeu-hi la salsa i traieu-ho del foc. A sobre d’un rectangle de trinxat poseu-hi l’onglet tallat, les cireres al voltant i la salsa al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto