Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes. Peleu i talleu la ceba a la juliana i també el pebrot. Els cirerols els podeu deixar sencers.
  2. Disposeu totes les verdures en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi el romaní i la farigola. Salpebreu-ho i regueu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva. Tapeu la safata amb paper d'alumini i enforneu-ho durant 30 min a 180 ºC, escalfor a dalt i a baix.
  3. Passat aquest temps, retireu el paper d'alumini i poseu les orades sobre les verdures. Tireu-hi un polsim de sal, regueu-les amb un raig d'oli d'oliva i torneu a posar la safata al forn. Enforneu-ho durant 30 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto