Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes. Peleu i talleu la ceba a la juliana i també el pebrot. Els cirerols els podeu deixar sencers.
  2. Disposeu totes les verdures en una safata que pugui anar al forn. Afegiu-hi el romaní i la farigola. Salpebreu-ho i regueu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva. Tapeu la safata amb paper d'alumini i enforneu-ho durant 30 min a 180 ºC, escalfor a dalt i a baix.
  3. Passat aquest temps, retireu el paper d'alumini i poseu les orades sobre les verdures. Tireu-hi un polsim de sal, regueu-les amb un raig d'oli d'oliva i torneu a posar la safata al forn. Enforneu-ho durant 30 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto