Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol bateu manualment el sucre i els ous fins que aconseguiu una massa blanquinosa. Afegiu-hi la mantega pomada i la pell de llimona.
  2. Barregeu la farina i el llevat, passeu-ho per un sedàs i incorporeu-ho a la barreja anterior tot passant-ho per un colador de malla. Homogenitzeu la massa i afegiu-hi els trossets de xocolata.
  3. Col·loqueu-ho en motlles petits de magdalenes i deixeu-ho fermentar a temperatura ambient durant 20 min. Poseu-ho al forn a 180 ºC durant 6 min.
  4. Col·loqueu les figues tallades i les magdalenes al plat i serviu l’orxata amb una gerra ja a taula. Si voleu, afegiu-hi una fulla de menta per refrescar i aromatitzar el plat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: