Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als ous: coeu els ous 35 min a 62 ºC amb un Roner (bany maria a temperatura controlada). A casa els podeu coure escumats. S’han d’obrir i coure amb aigua, sal i vinagre, amb el foc molt lent, 4-5 min. 
  2. Per a la quinoa: netegeu la quinoa amb aigua freda i bulliu-la 12 min amb brou de gallina, coleu-la i reserveu-la. 
  3. Per al ravioli: bulliu la pasta. Per a l’interior, feu una pasta de formatge amb la Thermomix, en calent, amb la nata. Dissoleu l’agar-agar amb la resta de la nata i feu-li arrencar el bull. 
  4. Afegiu-hi la gelatina remullada amb aigua freda, aboqueu-ho a la pasta de formatge, ben barrejat, i poseu-ho en un motlle. 
  5. Un cop fred, talleu-ne quadrats de 2 x 2 cm i poseu-los sobre la pasta tancant-la en forma d’estrella. 
  6. Per al pa: esmicoleu a la Thermomix el brioix i la ceba fregida i poseu-ho al forn a 80 ºC fins que sigui ben cruixent. Reserveu-ho. 
  7. Muntatge: poseu una mica de quinoa al fons d’un plat soper; després, l’ou, la sal i el pa de ceba pel damunt. En un costat, el ravioli escalfat al vapor, i, finalment, tireu-hi el brou de gallina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto