Preparació
- Obriu amb delicadesa els ous, buideu-los i formeu un recipient amb una tapa. Reserveu-ho.
- Piqueu el salmó i sofregiu-lo lleugerament amb oli d’all i julivert (emulsió de fulles de julivert, grans d’all i oli d’oliva). Afegiu-hi 100 ml de nata, mescleu-ho bé i salpebreu-ho.
- Traieu-ho del foc i afegiu-hi els ous prèviament batuts amb energia. Feu bullir les closques dels ous 5 min, per netejar-les, i farciu un terç de la closca de cada ou.
- Poseu a bullir la nata sobrant amb el parmesà ratllat 5 min i tritureu-ho amb el túrmix. Coleu aquesta crema i, en calent, afegiu-hi la lecitina de soja. Bateu-ho amb el túrmix per obtenir una escuma.
- Una vegada escalfats els ous al microones 20 s, afegiu-hi una mica de formatge parmesà per sobre.