Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les fulles de julivert dels troncs i piqueu-les ben menudes.
  2. Traieu la pell de les salsitxes i aixafeu-les en un recipient amb una forquilla.
  3. Barregeu la carn de les salsitxes amb el julivert picat i pasteu-ho bé.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, bulliu els ous de guatlla, 5 min. Refresqueu-los i peleu-los. Us serà molt més fàcil si ho feu sota el raig d’aigua de l’aixeta.
  5. Emboliqueu cadascun dels ous amb carn picada.
  6. Arrebosseu-los amb farina, espolseu-los bé, submergiu-los en ou batut i arrebosseu-los amb pa ratllat. Demaneu ajuda per fregir-los en oli abundant.
  7. Un cop fregits, poseu-los sobre paper absorbent.
  8. Serviu els ous a l’escocesa acompanyats d’una bona amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga.

El consell

  • Si no teniu ous de guatlla, podeu fer perfectament la recepta amb ous de gallina. Només haureu de tenir en compte que, a l’hora de coure’ls, els haureu de deixar 10 min, en comptes de 5.
  • Aquests ous escocesos també queden molt bé si, en comptes de fregir-los, els feu al forn. Només haureu de d’enfornar-los, a 200 ºC, 30 min.
  • Si ho preferiu, podeu substituir les salsitxes per la mateixa quantitat de carn picada de vedella o de porc i vedella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto