Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Separeu les fulles de julivert dels troncs i piqueu-les ben menudes.
  2. Traieu la pell de les salsitxes i aixafeu-les en un recipient amb una forquilla.
  3. Barregeu la carn de les salsitxes amb el julivert picat i pasteu-ho bé.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, bulliu els ous de guatlla, 5 min. Refresqueu-los i peleu-los. Us serà molt més fàcil si ho feu sota el raig d’aigua de l’aixeta.
  5. Emboliqueu cadascun dels ous amb carn picada.
  6. Arrebosseu-los amb farina, espolseu-los bé, submergiu-los en ou batut i arrebosseu-los amb pa ratllat. Demaneu ajuda per fregir-los en oli abundant.
  7. Un cop fregits, poseu-los sobre paper absorbent.
  8. Serviu els ous a l’escocesa acompanyats d’una bona amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga.

El consell

  • Si no teniu ous de guatlla, podeu fer perfectament la recepta amb ous de gallina. Només haureu de tenir en compte que, a l’hora de coure’ls, els haureu de deixar 10 min, en comptes de 5.
  • Aquests ous escocesos també queden molt bé si, en comptes de fregir-los, els feu al forn. Només haureu de d’enfornar-los, a 200 ºC, 30 min.
  • Si ho preferiu, podeu substituir les salsitxes per la mateixa quantitat de carn picada de vedella o de porc i vedella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto