Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escumeu els ous de guatlla en aigua amb sal.
  2. Peleu i talleu la ceba dolça molt fina i deixeu-la daurar amb un raig d’oli d’oliva verge a foc mitjà. Quan estigui daurada, afegiu-hi el sucre morè i deixeu-la caramel·litzar. Rectifiqueu-la de sal. 
  3. Per al cremós de formatge: barregeu el formatge amb el iogurt i la nou de mantega a punt de pomada, és a dir, tova però no líquida. Amaniu-ho amb sal i pebre. 
  4. Muntatge: serviu amb culleretes individuals, amb la ceba caramel·litzada al fons, l’ou de guatlla escumat i el cremós de formatge. Per acabar, doneu-hi un toc d’ametlla caramel·litzada (ametlla picada i caramel·litzada, o bé compreu-la bona i feta).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: