Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a tires. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva verge extra ben calent. Quan estiguin ben rosses, escorreu-les i reserveu-les.
  2. Fregiu els ous en un paella amb oli abundant, mirant que el rovell no qualli i que les vores de la clara quedin ben rosses.
  3. Poseu les patates al plat i, a sobre, els ous ferrats. Repartiu-hi el pernil i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: