Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu bé els bolets i talleu-los a làmines.
  2. Sofregiu la cansalada (que haureu tallat a trossets petits) amb poc oli. Afegiu-hi els bolets. Deixeu-ho coure bé.
  3. Unteu les llesques de pa amb el tomàquet i col·loqueu-hi al damunt les llesques de formatge. Incorporeu-hi els bolets i la cansalada i ho enforneu-ho fins que estigui ben torradet.
  4. Traieu-ho del forn i lamineu la tòfona per damunt. Amaniu-ho amb l'oli i la flor de sal i quatre pinyonets torrats. Ho podeu acompanyar amb un bon amanit d’enciam i tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: