Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu bé els bolets i talleu-los a làmines.
  2. Sofregiu la cansalada (que haureu tallat a trossets petits) amb poc oli. Afegiu-hi els bolets. Deixeu-ho coure bé.
  3. Unteu les llesques de pa amb el tomàquet i col·loqueu-hi al damunt les llesques de formatge. Incorporeu-hi els bolets i la cansalada i ho enforneu-ho fins que estigui ben torradet.
  4. Traieu-ho del forn i lamineu la tòfona per damunt. Amaniu-ho amb l'oli i la flor de sal i quatre pinyonets torrats. Ho podeu acompanyar amb un bon amanit d’enciam i tomàquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: