Troba la teva recepta

Preparació

  1. Llesqueu el pa d’olives i suqueu-lo amb el tomàquet. Amaniu les llesques amb sal i oli d’oliva verge.
  2. Talleu la sobrassada (millor si és vella de porc negre mallorquí, perquè és la més curada i saborosa) en rodanxes d’un gruix d’1 cm i escalfeu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  3. Poseu-ne un tall en cada plat acompanyat de la bresca i el pa sucat amb tomàquet. Es tracta d’un aperitiu molt simple amb arrels tradicionals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

18 feb

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars...

18 feb

Taller 'Postres sense gluten i sense lactosa Nou' 2020

El dimarts 18 es realitza un taller per aprendre a fer postres sense gluten i sense lactosa. Aquest es durà...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto