Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre, afegiu-hi amb delicadesa la farina, la mantega desfeta i la ratlladura de mandarina. Coeu-ho al forn en motlles de plum-cake a 180 ºC 18 min. Quan surti del forn, emboliqueu-ho amb paper film i reserveu-ho al congelador.
  2. Per al bany de mandarina i mel: coleu el suc de mandarina i afegiu-hi la mel i la ratlladura. Aquest bany servirà per xopar el pa de pessic.
  3. Per a la crema de cafè: bulliu la llet amb el cafè líquid, el Nescafé, el sucre morè i el gra de cafè. Afegiu la llet als rovells amb la Maizena diluïda amb una mica de llet i coueu-ho 2 min. Coleu-ho.
  4. Per a la reducció de llima: coeu el suc de llima i el sucre fins aconseguir textura d’un caramel. Afegiu-hi aigua i la ratlladura de llima.
  5. Muntatge: talleu el pa de pessic amb un tallapastes i submergiu-lo en el bany de mandarina, escorreu-lo i poseu tres talls en un plat. Poseu tres punts de crema de cafè, una bola de gelat a sobre, una mica de reducció de llima a sobre del gelat i acabeu-ho amb ratlladura de llima i uns trossos de cacauet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto