Preparació
- Preescalfeu el forn a 160 ºC.
- Unteu un motlle rodó de 22 cm de diàmetre amb mantega.
- Barregeu la farina, el llevat i la sal i tamiseu-ho amb un colador de reixeta.
- Talleu la mantega en porcions petites i bateu-ho amb el sucre fins a aconseguir una crema homogènia. Incorporeu-hi els ous d'un en un, continueu batent-ho fins que s'integrin del tot, afegiu-hi la ratlladura i barregeu-ho.
- Afegiu-hi els productes secs a poc a poc sense deixar de barrejar amb una llengua pastissera. Afegiu-hi el suc d'aranja fins a obtenir una massa homogènia.
- Poseu les rodanxes d'aranja al fons del motlle i escampeu-hi sucre per sobre, afegiu-hi la massa i enforneu-ho 45-50 min.
- Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar 10 min, desemmotlleu-ho i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
Consell:
Aquest pa de pessic es pot mullar amb rom i afegir-hi gelat de xocolata. La beguda ideal per acompanyar aquest dolç és un te.