Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les papas: en una cassola alta, poseu les patates repartides per la base. No poseu cap patata a sobre d’una altra, i mireu que siguin de la mateixa mida.
  2. Cobriu-les amb aigua, 1 cm . Saleu-ho i coeu-ho fins que s’evapori l’aigua, 20 min.
  3. Agafeu l’olla per la nansa i moveu-la fent forma de cercle: l’aigua que pugui quedar s’acabarà d’evaporar i es farà una capa fina de sal a la patata. Retireu les patates i poseu-les en una safata.
  4. Per a l’allioli: cobriu la cabeça d’alls amb paper de plata i poseu-la al forn calent, a 180 ºC, 25 min.
  5. Talleu la base de la cabeça, traieu-ne tota la polpa i deixeu-ho refredar.
  6. Al got del túrmix, poseu l’ou, l’oli i la polpa de l’all freda. Bateu-ho i reserveu-ho.
  7. Per al mojo: en una olla, escalfeu oli i aneu-hi fregint els ingredients. Poseu-los sobre paper absorbent per retirar-ne l’excés d’oli (l’ametlla, que no quedi gaire fosca; el pa, a daus d’1 x 1 cm, que quedi torradet).
  8. Coleu l’oli del fregit i deixeu-lo refredar.
  9. Tritureu-ho tot amb 100 ml de l’oli ja fred. Afegiu-hi a poc a poc la resta de l’oli i deixeu-ho reposar una nit.
  10. Afegiu-hi pebre vermell picant al gust i serviu les patates amb les dues salses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

21 feb

Taller 'Fem pa a casa Nou' 2020

Per fer aquest curs no cal que en sigueu experts, perquè us ensenyaran a fer pa partint de zero. Primer desgranareu...

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto