Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les papas: en una cassola alta, poseu les patates repartides per la base. No poseu cap patata a sobre d’una altra, i mireu que siguin de la mateixa mida.
  2. Cobriu-les amb aigua, 1 cm . Saleu-ho i coeu-ho fins que s’evapori l’aigua, 20 min.
  3. Agafeu l’olla per la nansa i moveu-la fent forma de cercle: l’aigua que pugui quedar s’acabarà d’evaporar i es farà una capa fina de sal a la patata. Retireu les patates i poseu-les en una safata.
  4. Per a l’allioli: cobriu la cabeça d’alls amb paper de plata i poseu-la al forn calent, a 180 ºC, 25 min.
  5. Talleu la base de la cabeça, traieu-ne tota la polpa i deixeu-ho refredar.
  6. Al got del túrmix, poseu l’ou, l’oli i la polpa de l’all freda. Bateu-ho i reserveu-ho.
  7. Per al mojo: en una olla, escalfeu oli i aneu-hi fregint els ingredients. Poseu-los sobre paper absorbent per retirar-ne l’excés d’oli (l’ametlla, que no quedi gaire fosca; el pa, a daus d’1 x 1 cm, que quedi torradet).
  8. Coleu l’oli del fregit i deixeu-lo refredar.
  9. Tritureu-ho tot amb 100 ml de l’oli ja fred. Afegiu-hi a poc a poc la resta de l’oli i deixeu-ho reposar una nit.
  10. Afegiu-hi pebre vermell picant al gust i serviu les patates amb les dues salses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto