Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu el bròcoli en brotets.
  2. Peleu les faves procurant destriar les que siguin de mida similar.
  3. Talleu els tomàquets cherry a quarts, al llarg.
  4. Peleu el fonoll i feu-lo a tires longitudinals.
  5. Talleu el carbassó a rodelles fines.
  6. Barregeu totes les verdures en un bol amb els grans de coriandre passats pel morter, i l’all i l’alfàbrega picats ben menuts.
  7. Amaniu-ho amb l’oli d’argània i salpebreu-ho. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar.
  8. En quatre quadrats grans de paper sulfurat, repartiu-hi la barreja de verdures. Emboliqueu-los formant paquets i cargoleu-ne els extrems com si fos un caramel; lligueu-ho amb fil, per evitar que s’obrin.
  9. Coeu les quatre papillotes a la part superior de la vaporera, 12 min. Serviu-les just obert l’embolcall.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto