Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossets. Bulliu-la o coeu-la al forn amb una mica d’oli, com us agradi més.
  2. Poseu la carbassa cuita en un bol, afegiu-hi la mantega i tritureu-la. Reserveu-la.
  3. Netegeu els bolets amb aigua i talleu-los finament.
  4. Salteu-los amb una mica d’oli en una paella molt calenta.
  5. Per a l’ou escumat: poseu aigua a bullir amb una mica de vinagre i, quan arrenqui el bull, trenqueu-hi l’ou a dins i deixeu-lo 5 min.
  6. Poseu el Parmentier de carbassa dins d’un motlle amb els bolets saltats a sobre i acabeu-ho amb l’ou escumat, amb julivert picat i un raig d’oli per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: