Preparació
- Per fer el suc del rostit, daureu els ossos de pollastre rostit amb una ceba picada, un all picat, un tomàquet tallat a dauets, mig got de vi blanc, unes branques de julivert i aigua, i deixeu-ho reduir com una glaça.
- Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. En el moment que arrenqui el bull, poseu-hi les patates netes, amb pell i tot, i deixeu-les coure fins que, en punxar-les amb un ganivet o una agulla, la pell es desprengui amb facilitat.
- Peleu les patates i aixafeu-les, encara tèbies, en un morter o amb una forquilla. Afegiu-hi un raig d’oli, un polsim de sal i un xic de porradell.
- Salteu les trompetes de la mort amb l’escalunya prèviament escaldada, i rectifiqueu-ho de sal.
- Salteu la cansalada tallada a tires de 3 mm de gruix.
- En un motlle circular disposeu els ingredients i salseu-ho amb quatre cullerades del suc de rostit.