Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el suc del rostit, daureu els ossos de pollastre rostit amb una ceba picada, un all picat, un tomàquet tallat a dauets, mig got de vi blanc, unes branques de julivert i aigua, i deixeu-ho reduir com una glaça.
  2. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. En el moment que arrenqui el bull, poseu-hi les patates netes, amb pell i tot, i deixeu-les coure fins que, en punxar-les amb un ganivet o una agulla, la pell es desprengui amb facilitat.
  3. Peleu les patates i aixafeu-les, encara tèbies, en un morter o amb una forquilla. Afegiu-hi un raig d’oli, un polsim de sal i un xic de porradell.
  4. Salteu les trompetes de la mort amb l’escalunya prèviament escaldada, i rectifiqueu-ho de sal.
  5. Salteu la cansalada tallada a tires de 3 mm de gruix.
  6. En un motlle circular disposeu els ingredients i salseu-ho amb quatre cullerades del suc de rostit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto