Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la tija dels espinacs i escaldeu-los en aigua bullent. Refredeu-los en aigua i gel, tritureu-los i coleu-los, i reserveu el puré.
  2. Formeu un volcà amb la farina i introduïu-hi els ous al centre, una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, i pasteu-ho incorporant a poc a poc la farina als ous fins que obtingueu una massa llisa i homogènia. Afegiu-hi el puré d’espinacs. Deixeu-ho reposar a la nevera 1 h.
  3. Estireu la massa unes quantes vegades amb l’ajuda de la màquina per estirar pasta i talleu-la en tallarines d’1,5 cm d’amplada. Empolseu la pasta amb farina i reserveu-la a la nevera.
  4. En una paella reduïu a foc lent la nata líquida fins que s’espesseixi, i afegiu-hi 100 g de parmesà ratllat. Barregeu-ho, apagueu el foc i reserveu-ho.
  5. En una plàtera del forn, i sobre un paper antiadherent, empolseu el parmesà, enforneu-ho 7 min a 180 ºC fins que comenci a rossejar-se, traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar sobre paper absorbent.
  6. Bulliu la pasta en 1 l d’aigua, un rajolí d’oli i un polsim de sal, 2 min.
  7. En el moment de servir-ho, incorporeu la pasta a la salsa i escalfeu-ho 2 min. Afegiu-hi unes tires de pernil i el cruixent de parmesà. Serviu-ho i acompanyeu-ho amb un parell de gambes vermelles marcades a l’instant amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto