Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli en una paella mitjana i coeu-hi les verdures fins que estiguin toves.
  2. Abaixeu el foc i afegiu-hi la carn perquè es cogui i deixi anar l’excés de greix.
  3. Afegiu-hi el puré de tomàquet, la salsa Worcester i el curri de Madràs en pols. Fregiu-ho uns minuts i afegiu-hi el brou.
  4. Remeneu-ho bé, feu que arrenqui el bull i deixeuho coure a foc lent, tapat, 40 min.
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  6. Per al puré de patates: peleu les patates i bulliules en aigua amb sal. Quan estiguin cuites, escorreules bé amb un colador i poseu-les en una cassola. Afegiu-hi la mantega, la llet i el formatge (reservant una mica de formatge per empolsar sobre la part superior del pastís) i tritureu-ho fins que quedi suau i cremós, fent servir un passapuré. Salpebreu-ho.
  7. Col·loqueu la barreja de xai en un motlle gran o en motlles individuals. Esteneu-hi el puré de patates per sobre i escampeu-hi la resta del formatge.
  8. Poseu-ho al forn a 180 ºC, 25 min, fins que la superfície es dauri.
  9. Retireu-ho del forn i serviu-ho, opcionalment, amb alguna verdura verda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: