Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli en una paella mitjana i coeu-hi les verdures fins que estiguin toves.
  2. Abaixeu el foc i afegiu-hi la carn perquè es cogui i deixi anar l’excés de greix.
  3. Afegiu-hi el puré de tomàquet, la salsa Worcester i el curri de Madràs en pols. Fregiu-ho uns minuts i afegiu-hi el brou.
  4. Remeneu-ho bé, feu que arrenqui el bull i deixeuho coure a foc lent, tapat, 40 min.
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  6. Per al puré de patates: peleu les patates i bulliules en aigua amb sal. Quan estiguin cuites, escorreules bé amb un colador i poseu-les en una cassola. Afegiu-hi la mantega, la llet i el formatge (reservant una mica de formatge per empolsar sobre la part superior del pastís) i tritureu-ho fins que quedi suau i cremós, fent servir un passapuré. Salpebreu-ho.
  7. Col·loqueu la barreja de xai en un motlle gran o en motlles individuals. Esteneu-hi el puré de patates per sobre i escampeu-hi la resta del formatge.
  8. Poseu-ho al forn a 180 ºC, 25 min, fins que la superfície es dauri.
  9. Retireu-ho del forn i serviu-ho, opcionalment, amb alguna verdura verda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto